Tijdens de eindejaarperiode zal er vanaf woensdag 23 december 2021 tot en met zaterdag 8 januari 2022 geen training zijn.

Wij sluiten 2021 op een mooie manier af.

Elisa Huyghe slaagde op zondag 19 december te Zele

op 17 jarige leeftijd voor haar examen Shodan.

Proficiat Elisa!

Het VKF kampioenschap dat gepland was in januari zal verplaatst worden naar een latere datum.

18 december

Kampioenenhuldiging te Lokeren.

zondag 12 december clubexamen

Zondag 14 november

Prachtprestatie op de “beker van ’t kamp” te Leopoldsburg.

Van de 550 deelnemende karateka’s was er een kleine delegatie van onze club aanwezig op deze internationale wedstrijd. De deelnemende landen waren Nederland, Duitsland, Frankrijk, Iran en karateka’s uit het ganse landsgedeelte. In de reeks 6 + 7 jaar behaalde Noë de 2de plaats in kata, won hij zijn  4 wedstrijden in het kumite en behaalde in deze discipline de 1ste plaats.

Johan verloor in de reeks kumite + 35 jaar de finale en behaalde de 2de plaats.

Een dikke proficiat aan iedereen die deelnam voor de inzet tijdens hun wedstrijd.

PK 2021 - Affiche Ninove.JPG

Noë Kampioen Kata en Ippon kumite

Zondag 31 oktober stond de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma voor onze club. We deden het onmiddellijk goed! Op het Provinciaal kampioenschap te Ninove behaalden we namelijk 19 podiumplaatsen.

Proficiat aan alle kampers en bedankt aan alle medewerkers en vele supporters die onze leden kwamen ondersteunen!

In het eindklassement van de dag eindigde onze club op de 2de plaats (van de 16 clubs) mede dankzij onze 3 nieuwe kampioenen, 2 vice kampioenen en de 14 karateka's die de 3de plaats behaalden.